INVITATIE

CABINETUL DE PSIHOTERAPIE PSIHODAD, VA INVITA SA PARTICIPATI LA WORKSHOPURILE /SESIUNILE ORGANIZATE

SCOPUL WORKSHOPURILOR /SESIUNILOR este de formare de abilitati teoretice si mai ales practice in domeniile respective de interes, cresterea constientizarii, inlaturarea blocajelor emotionale, abordarea deschisa si mai putin frustranta a vietii, reducerea conflictelor interioare, imbunatatirea comunicarii cu sine si cu ceilalti, cu familia si societatea.

MOD DE DESFASURARE: Abordare teoretica, lucru practic efectiv in vederea formarii de abilitati si experiente.

LOCUL DESFASURARII: In Bucuresti, Str. Serg. Nastase Pamfil nr. 20, Sectorul 2 la sediul cabinetului sau in alte locatii care vor fi anuntate din timp.

ADRESABILITATE: tuturor persoanelor care doresc sa cunoasca, sa aprofundeze sa imbunatateasca tematica propusa, celor care se confrunta cu dileme si intrebari fara raspunsuri, celor care vor sa reduca si elimine conflictele interioare  si cu cei din jur, sa se dezvolte intr-un mod complet si armonios.

MOTIVATII DE PARTICIPARE: Se urmareste formarea de abilitati teoretice si practice care vizeaza imbunatatirea performantelor in viata, gasirea de raspunsuri oneste si complete la intrebarile pe care ni le punem, constientizarea existentei mai multor posibilitati de  abordare a vietii, de extindere a modului de a vedea realitatea,de extindere a constiintei,tematica propusa este abordata experiential.

PERSOANA DE LEGATURA: Psihoterapeut D.D.Otrocol.

INSCRIERI: Inscrierile se fac la numerele de telefon: 0744.311.002, completand fisa de inscriere de pe site, sau prin e-mail la adresa: office@psihodad.ro.

SESIUNE DE RESPIRATIE PNEUMA in fiecare sambata incepand cu ora 10:00 in Bucuresti,
Str. Serg. Nastase Pamfil, nr.20, sector 2.