Psihologie-Psiho-DADUneori nu stii ce problema ai. Poate fi o problema personala, familiala, profesionala. Dar un lucru stii: nu totul este pierdut mereu exista o cale. Lucrand cu ea ii vei descoperi tainele, te vei descoperi pe tine. Invata sa accepti ca viata iti va lasa mereu o ultima cale…

Uita trecutul si in prezentul ACUM, descopera calea si imagineaza-ti viitorul. Nu putem fi in prezent ducand dorul trecutului. Putem fi in prezent doar imaginand si construind viitorul. Nu putem fi copii vesnici, studenti permanenti, sefi eterni. Uneori schimbarea este mai mult decat necesara. Uneori poate fi un obiectiv. Nu putem ramane fixati in trecut pentru ca nu ne-ar accepta prezentul iar viitorul nu ar sti de noi. Marcheaza drumul trecutului pentru ca atunci cand vei simti nevoia sa mai treci pe acolo, dar acum, cauta un alt drum in prezentul si spre viitorul tau. Poti reveni oricand pentru putin timp pe vechiul drum. Important este sa nu ramai acolo. Nu astepta sa ti se recunoasca merite, nu mai ai nevoie de fixatia intr-o relatie inacceptata de celalalt, inchide vechi usi si drumuri pentru a deschide unele noi.

Cand vei fi descurajat , nu renunta trezeste-ti calea. Cauta resursele si avanseaza pentru a invinge. Descopera VICTORIA. Victoria poate fi abilitatea de a nu ramane prea mult fixat in trecut. Iar daca acum nu ai gasit calea sau resursele, invata sa ceri ajutor, pentru ca in momentele viitoare sa descoperi victoria, sa te descoperi pe tine. Speranta, credinta, vointa.

Daca poti cere ajutor, ai devenit o persoana matura, a inceput drumul descoperii de sine, a succesului, a optimului, a echilibrului si a armoniei sau de ce nu a acceptarii.

Pentru aceasta existam noi. Suntem serpasii exacaladrii muntelui spre sinele tau. Pentru ca si tu sa te bucuri de puterea, de libertatea varfului unde nu mai exista obstacole.

SUNA SI TE PROGRAMEZA CABINETUL DE PSIHOTEAPIE Psiho DAD. Contact ]