Statusul sau ipostaza de victima presupune actiunea unui agent victimizator, reprezentat de persoana infractorului. Orice situatie ce ne pune in ipostaza de victima, ignorata, trecuta sub tacere sau neinteleasa si nedepasita, duc de cele mai multe ori la repetarea traumei. Nu deveni victima de profesie. Afla cum te poti apara. Intelege-ti si cunoaste-ti agresorul pentru a capata putere si control in fata lui. Invata sa iesi invingator(-toare) chiar si dintr-o infrangere.

Ce putem oferi?

  • La cererea persoanelor fizice si juridice, asiguram prin personal specializat realizarea de profiluri psihologice generale si speciale, precum realizarea portretului robot si stabilirea modului de comportare in relatie raportat la tipul de personalitate a celeilalte persoane.
  • Suport pentru implicatiile ulterioare ale trecerii printr-un eveniment ca cel in care esti victima unei infractiuni, a unui abuz indiferent de ce natura si esti nemultumit de urmari, precum si de modul in care societatea si autorul te-au dezdaunat material si psihic implicatiile ulterioare ale trecerii printr-un asemenea eveniment.
  • Suport pentru situatia in care ai probleme legate de sentimente de culpa si vinovatie, greutati in integrarea sociala si profesionala, sentimente de inferioritate,complexe, etichetare sociala
  • Asistenta psihologica, indrumare si ajutor specializat in cazul familiilor cu persoane disparute de la domiciliu
  • Asistenta psihologica, indrumare si ajutor specializat in cazul persoanelor victime ale violentei in familie
  • Asistenta psihologica oferita pentru victimele infractiunilor de: lovire si alte violente, vatamare corporala, lipsire de libertate, amenintare, santaj, viol, act sexual cu o minora, seductie, coruptie sexuala, incest, hartuire sexuala, insulta, calomnie, suicid, tentativa, furt, violenta in familie, talharie, inselaciune, bigamie, adulter, abandon de familie, contaminare venerica, sentimente de culpa si vinovatie, greutati in integrarea sociala si familiala, sentimente de inferioritate, probleme cu etichetarea sociala, alte probleme specifice.

SUNA LA CABINETUL DE PSIHOTERAPIE PsihoDAD. Contact ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.